Vitsord

Vid mitt besök hos Marita Uhr hade jag under de senaste 3 veckorna lidit av kraftig huvudvärk och spänningar i nacke och rygg så till den grad att jag hade svårt att utföra mitt arbete. En stund in i behandlingen kunde jag för första gången på en längre tid finna total avslappning. Med endast mycket enkel beröring mindes min kropp tidigare händelser och känslor som jag försökt lägga undan. Kroppen reagerade med rörelser, känslouttryck  i både skratt och gråt, vilket befriade och lösgjorde kroppens spänningar.

Steg för steg kunde jag känna hur både det mentala och kroppsliga släppte taget. Marita kunde hela tiden bekräfta  det som hände utan att jag själv behövde säga något.

Jag har själv svårt att att tro på energier och det man inte kan se. Men min upplevelse vid slutet av behandlingen var att kroppen fylldes med ny energi. Det låter en aning flummigt , men ända sättet jag kan beskriva det på är som en fors med kolsyrat vatten rann in och bubblade i hela bröstkorgen, ryggen och upp till nacken där smärtan tidigare hade suttit.  Det var en känsla av befrielse och ny kraft till att gå vidare. Efter detta har min huvudvärk försvunnit.

Tack Marita!

/Sofie, Stockholm  

 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

  När det blir som som mest stressigt drar jag mig till minnes behandlingen hos Marita. Då hittar kroppen omedelbart tillbaka till en lugn och harmonisk hållning.

I en tid då vi ofta lever "uppe i huvudet"  hjälper bodyharmony oss att förstå att vi och vår kropp är ett. Under bodyharmony behandlingar har det blivit uppenbart hur minnen av allt jag varit med om vilar i min kropp. Jag har också blivit fascinerad över kroppens visdom. Med hjälp av Marita  lär jag mig att min kropp kan och vill hitta tillbaka till en sund, ursprunglig hållning.

Jag rekomenderar Maritas behandlingar till alla. Unna dig detta!

/ Annika Wickman, Stockholm

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Efter att i ett par års tid vaknat varje natt med näst intill olidliga smärtor, som strålat från vänster arm till skulderblad och ha provat sjukgymnastik, TNS behandling och av läkare ordinerats mer smärtstillande, blev jag av min systerdotter tipsad om att prova Marita Uhrs BodyHarmonybehandling som jag trots att jag var skeptisk provade.

Efter c:a 45 minuter skön massage blev jag som en ny människa och kunde i fortsättningen sova ostört hela natten utan smärtor.

/Tora Engström, Örnsköldsvik 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tack Marita för att du idag fick mig att känna mig befriad och lätt. Detta ger mig nya erfarenheter och insikter om mig själv varje gång. Spännande!

Idag kom jag hit stel och tyngd, men går härifrån fri. Tack!

/My, Stockholm

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

När jag kom var jag spännd, hade ont och svårt att andas. Kände ingen ork.

Under behandlingen känns det att det släpper och händer något. "Man flyter bort".

Efteråt känner jag mig trött, avslappnad, omtumlad och friare. Huvudvärken är borta .

/Stephanie, Uppsala

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Innan kände jag mig stel, hade ont i ryggen och kunde inte få tillbaka axlarna, samt hade dålig hållning.

Under behandlingen kände jag hur kroppen slappnade av mer och mer. Det blev lättare att andas och bekvämare att ligga ner.

Efteråt känner jag en frihet i att kunna röra mig fritt utan att det gör ont. Min hållning är bättre. Jag mår bättre.

/Marie, Tyresö